ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στα Εξάρχεια, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. Σας εξασφαλίζουμε την αντιμετώπιση οποιασδήποτε αναστάτωσης του αποχετευτικού σας δικτύου έχει προκληθεί στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας σήμερα προσβλέποντας σε μια άκρως αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Από τον καθαρισμό φρεατίων μέχρι την απόφραξη ενός νεροχύτη ή μίας τουαλέτας, η επιλογή της εταιρείας μας είναι η πρώτη σας επιλογή για τη γρήγορη εξυπηρέτησή σας στα Εξάρχεια.

Θα σας λύσουμε κάθε απορία που αφορά απόφραξη, συντήρηση, καθαρισμό αποχέτευσης και άντληση υδάτων. Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ είναι ικανοί να καλύψουν όλες τις ανάγκες και τα ενδεχόμενα αποχετευτικά προβλήματα. Όποιο και αν είναι το ερώτημά σας, θα σας συμβουλεύσουμε και θα επέμβουμε άμεσα εφόσον χρειασθεί. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς ώστε να μπορέσετε γρήγορα να επιστρέψετε στην οικογενειακή σας ηρεμία.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να σας προσφέρουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Μπορεί να είναι μια πραγματική ταλαιπωρία, όταν κάτι πάει στραβά με το αποχετευτικό σας σύστημα, ειδικά όταν δεν γνωρίζετε την αιτία ή την έκταση του προβλήματος. Ασχολούμαστε με τις αποχετεύσεις για πάνω από 40 χρόνια και με την τεχνογνωσία και το εξοπλισμό μας, εγγυόμαστε μόνιμες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στα Εξάρχεια
  • Απόφραξη Νεροχύτη στα Εξάρχεια
  • Απόφραξη Υδρορροής στα Εξάρχεια
  • Απόφραξη Τουαλετών στα Εξάρχεια
  • Απόφραξη Σιφωνιού στα Εξάρχεια
  • Καθαρισμός Φρεατίων στα Εξάρχεια
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στα Εξάρχεια
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στα Εξάρχεια
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στα Εξάρχεια

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Κατανοούμε ότι, ειδικά σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, είναι σημαντικό να είστε πάντα βέβαιοι ότι οι σωλήνες σας αποστραγγίζονται σωστά και ότι έχετε φυσιολογική ροή λυμάτων και νερών. Σας εγγυόμαστε ότι ξεβουλώνουμε τα πάντα σε πολύ λίγο χρόνο ώστε να συνεχίσετε απρόσκοπτα την επαγγελματική σας δραστηριότητα αλλά και την κανονικότητα στο σπίτι σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσο γρήγορα θα έρθετε σπίτι μου για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας;

ΑΜΕΣΩΣ! Ναι, ισχύει και θα το διαπιστώσετε. Διαθέτουμε κινητά συνεργεία τα οποία επεμβαίνουν αμέσως μετά την κλήση σας. Εσείς απλώς καλέστε μας στο 210 76 22 111 και αναφέρετε το πρόβλημά σας.

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης της κουζίνας μου;

Οι οσμές νεροχύτη κουζίνας μπορούν να προέλθουν από δύο πράγματα, σάπια τρόφιμα και αποχετευτικά αέρια. Τα σωματίδια τροφίμων στην αποχέτευση νεροχύτη κάποια στιγμή αρχίζουν να σαπίζουν και να εκπέμπουν βρώμικη οσμή. Εάν η μυρωδιά είναι από αέριο αποχέτευσης, πρέπει να ζητήσετε από έναν τεχνικό να επιθεωρήσει την κατάσταση ώστε να βεβαιωθείτε για την προέλευση του προβλήματος.

Η τουαλέτα και ο νεροχύτης χρησιμοποιούν την ίδια αποχέτευση;

Η τουαλέτα έχει τον μεγαλύτερο σωλήνα αποχέτευσης (σε διάμετρο), επομένως η αποχέτευση του νεροχύτη, η οποία είναι μικρότερη σε διάμετρο, θα αδειάσει στη γραμμή αποχέτευσης της τουαλέτας.

Αποφράξεις στα Εξάρχεια, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στα Εξάρχεια;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στα Εξάρχεια και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

    Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης. Επίσης, έτσι προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας χωρίς φθορές που προκαλούνται συνήθως κατά τη διάρκεια των εργασιών. Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

    Οι τεχνικές μας δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο περιβάλλον, την ασφάλεια των σωληνώσεων και την ανθρώπινη υγεία. Σεβόμαστε το οικοσύστημα, την περιουσία σας αλλά και τη φήμη μας!

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

    Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι «Αποφράξεις Βλάχος» προλαμβάνουν τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

    Εάν θέλετε να αποφύγετε τις δαπανηρές επισκευές, πρέπει να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις στο σπίτι σας. Ο σωστός καθαρισμός της αποχέτευσης μπορεί να μειώσει τα βουλώματα και άλλα εμπόδια και να συμβάλει σε ένα καθαρό σπίτι. Αποτρέποντας μεγαλύτερες επισκευές, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Επιπλέον, η τακτική, προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων σας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή οποιασδήποτε υπερχείλισης. Ωστόσο, ακόμη και η πιο επιμελής συντήρηση της αποχέτευσης δεν μπορεί να αποτρέψει κάθε πρόβλημα. Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με απροσδόκητες καταστάσεις, μπορείτε να υπολογίζετε στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης!

    Οι υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στα Εξάρχεια δεν είναι μόνο διαθέσιμες για τους οικιακούς πελάτες καθώς έχουμε μια μακρά προϊστορία στον τομέα των αποχετεύσεων για εμπορικούς πελάτες και δημόσιους οργανισμούς. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου εργασίας μας. Αν έχετε την υπόνοια ενός προβλήματος ή βρίσκεστε στην κατάσταση μιας έκτακτης ανάγκης στη μέση της νύχτας καλέστε μας και άμεσα θα βρισκόμαστε κοντά σας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΕΞΑΡΧΕΙΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

    Κηφισιά • Μαρούσι • Αγία Παρασκευή  Χαλάνδρι • Αθήνα

    Εκτός από αποφράξεις στα Εξάρχεια εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

    ΟΧΙ

    Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

    NAI

    Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

    Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

    Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

    Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

    Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

    Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

    Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

    Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

    Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας