ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Πολύγωνο, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ. Ο εντοπισμός του προβλήματος στις αποχετεύσεις σας είναι άμεσος. Η οριστική λύση, οι λογικές τιμές, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η μετέπειτα συντήρηση του δικτύου σας, είναι δεδομένη για την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο ΠΟΛΥΓΩΝΟ. Οι βουλωμένοι αγωγοί ροής των υδάτων και των λυμάτων σας, δε θα σας ταλαιπωρήσουν ποτέ ξανά.

Είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρείες αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής που ειδικεύεται στη συντήρηση, τον καθαρισμό και την απόφραξη αποχετεύσεων. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή, ημέρα και νύχτα, για απόφραξη αποχέτευσης, καθαρισμό, συντήρηση, διάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Ο πλήρως εξοπλισμένος και συντηρημένος στόλος των οχημάτων εξυπηρέτησης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο ΠΟΛΥΓΩΝΟ είναι εφοδιασμένος με μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων υψηλής ποιότητας ώστε να εξασφαλίσει ότι οι τεχνικοί μας θα έχουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά σωστά. Διασφαλίζουμε ότι μπορούμε να χειριστούμε τα πάντα, χωρίς να έχει σημασία το μέγεθος και η τοποθεσία του προβλήματος. Έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και την ειδική γνώση για την κάθε κατάσταση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Πολύγωνο
  • Απόφραξη Νεροχύτη στο Πολύγωνο
  • Απόφραξη Υδρορροής στο Πολύγωνο
  • Απόφραξη Τουαλετών στο Πολύγωνο
  • Απόφραξη Σιφωνιού στο Πολύγωνο
  • Καθαρισμός Φρεατίων στο Πολύγωνο
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Πολύγωνο
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Πολύγωνο
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Πολύγωνο

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Οποιαδήποτε αποχέτευση έχει φράξει ή αργεί να αδειάσει τα νερά ή επιστρέφει τα νερά και υπερχειλίζει είναι για εμάς μία πρόκληση επιβεβαίωσης της αποτελεσματικότητας στο ξεβούλωμα, τον καθαρισμό και την άριστη συντήρηση των σωληνώσεων του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ | Συχνές ερωτήσεις

Πώς καθαρίζεται μία βουλωμένη αποχέτευση όμβριων υδάτων;

Εάν θεωρείτε ότι μία υδρορροή (λούκι) βρόχινου νερού είναι φραγμένη, ρίξτε λίγο νερό στο πάνω μέρος του σωλήνα για να βεβαιωθείτε ότι ρέει φυσιολογικά. Εάν θέλετε να κάνετε μόνοι σας την απόφραξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία απλή ή μία μηχανική ατσαλίνα, γνωστή και ως φίδι του υδραυλικού.

Μπορεί το αλάτι να ξεβουλώσει ένα βουλωμένο σωλήνα;

Το αλάτι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό καθαρισμού λόγω των λειαντικών και αντισηπτικών ιδιοτήτων του. Υπάρχει πιθανότητα τα ήπια βουλώματα να ξεβουλώσουν την αποχέτευση με αλάτι. Φτιάξτε ένα διάλυμα αλάτι και νερό 50/50, θερμάνετε μέχρι σχεδόν να βράσει και στη συνέχεια ρίξτε το αλμυρό νερό μέσα στην αποχέτευση. Επαναλάβετε αυτό μερικές φορές και στη συνέχεια ξεπλύνετε την αποχέτευση με κρύο νερό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Τι μπορώ να ρίξω σε ένα βουλωμένο νεροχύτη για να τον ξεβουλώσω;

Ρίχνουμε ένα φλιτζάνι φρέσκια μαγειρική σόδα μέσα στην τρύπα του νεροχύτη, κατόπιν ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι. Τοποθετούμε ένα ελαστικό πώμα ή άλλο κάλυμμα τρύπας νεροχύτη πάνω από το άνοιγμα αποστράγγισης (την τρύπα του νεροχύτη). Περιμένουμε 15 λεπτά για να αφήσουμε το ξίδι και τη μαγειρική σόδα να ξεβουλώσει την αποχέτευσή σας. Στη συνέχεια, βγάζουμε το κάλυμμα αποστράγγισης (τάπα) και ρίχνουμε ζεστό νερό στην τρύπα του νεροχύτη για να ξεβουλώσουμε το φράξιμο.

Αποφράξεις στο Πολύγωνο, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Πολύγωνο;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Πολύγωνο και σε όλη την Αθήνα.






    ΚΤΙΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

    Η ισχυρή εκτόξευση νερού με τον πιεστικό μηχανισμό υδροβολής παρασύρει τα εμπόδια και καθαρίζει όλες τις συσσωματώσεις που κολλάνε στα τοιχώματα των σωλήνων. Οι ηλεκτρομηχανικές ατσαλίνες διασπούν τα δύσκολα φράγματα με τον κατάλληλο χειρισμό των έμπειρων τεχνικών μας. Οι ριζοκοπτικοί μηχανισμοί αφαιρούν και απομακρύνουν τις ρίζες. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι αποκύημα της πολύχρονης εμπειρίας μας αλλά και της διαρκούς αναζήτησης κι έρευνας στο πεδίο των αποχετεύσεων.

    Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και άρτια εκπαιδευμένα κινητά συνεργεία με οχήματα πλήρως εξοπλισμένα, έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

    Σεβόμαστε την ιδιοκτησία σας και την περιουσία σας ακολουθώντας οικολογικές μεθόδους χωρίς να φθείρουμε τις σωληνώσεις του αποχετευτικού σας δικτύου.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

    Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα που σας παρέχουμε απατώντας σε όλες τις απορίες σας αλλά και προσφέροντας δωρεάν συμβουλές και οδηγίες. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας ακόμα κι αν θέλετε απλά πληροφορίες ή δεν καταλαβαίνετε κάτι.

    Είμαστε απόλυτα σίγουροι για το σύνολο του εξοπλισμού μας, το προσωπικό μας και τα αποτελέσματά μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα για κάθε δουλειά που κάνουμε. Καλέστε μας σήμερα για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, είμαστε στο πλευρό σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Το φιλικό προσωπικό μας είναι στην ευχάριστη θέση να λάβει την κλήση σας και να σπεύσει στον χώρο σας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΠΟΛΥΓΩΝΟ και άλλες περιοχές επέμβασης

    Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή ΧαλάνδριΑθήνα

    Εκτός από αποφράξεις στο Πολύγωνο εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Τι δεν πρέπει να ρίχνετε στην αποχέτευση

    Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που συνήθως οι άνθρωποι ρίχνουν στις αποχετεύσεις τους αλλά δεν πρέπει. Οτιδήποτε, εκτός του νερού, κατεβαίνει στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού σας αυξάνει τις πιθανότητες βουλώματος.

    Κατακάθια καφέ

    Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα κατακάθια του καφέ είναι αρκετά μικρά ώστε να μην κολλάνε στους σωλήνες σας, αλλά αυτό δε συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι τεχνικοί μας λένε ότι το κατακάθι του καφέ είναι μια από τις πιο πιθανές πηγές βουλώματος στους σωλήνες της κουζίνας σας.

    Κελύφη αυγών

    Τα ίδια τα τσόφλια αυγών μπορεί να φαίνονται αβλαβή, αλλά όταν τα στέλνετε στην αποχέτευση, ο «σκουπιδοφάγος» τα τρίβει σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια κολλάνε σε λίπος και άλλες ελαιώδεις ουσίες για να δημιουργήσουν μία παχύρρευστη μάζα που μπορεί εύκολα να φράξει τους σωλήνες σας. Καλύτερα να πετάξετε τα τσόφλια των αυγών στον κάδο απορριμμάτων.

    Λίπος και λάδια

    Αυτές οι ουσίες συνδυάζονται και λειτουργούν ως συνδετικό υλικό για όλα τα είδη υλικών, όπως τα τσόφλια αυγών που αναφέρθηκαν προηγουμένως, και δημιουργούν χοντρές, κολλώδεις σφαίρες που μπορούν να επικαλύψουν τους σωλήνες μέχρι να μην περάσει τίποτα μέσα από αυτά. Έτσι, όταν πρόκειται για λίπος μπέικον, λίπος κρέατος και άλλες ουσίες σαν αυτές, ο καλύτερος εμπειρικός κανόνας είναι να τα τοποθετήσετε σε ένα βάζο ή σε κονσέρβα για να τα αφήσετε να κρυώσουν και μετά να τα τοποθετήσετε στα σκουπίδια σας.

    Aυτοκόλλητα σε προϊόντα και φρούτα

    Αυτά τα φαινομενικά αβλαβή αυτοκόλλητα μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στο εσωτερικό των σωλήνων σας. Ακόμη και η μικρή κόλλα που είναι πάνω τους μπορεί να είναι αρκετή για να τα κάνει να κολλήσουν στο εσωτερικό των σωλήνων. Εάν περάσουν από τους σωλήνες σας, μπορεί επίσης να παγιδευτούν σε σωλήνες και φίλτρα επεξεργασίας λυμάτων, προκαλώντας προβλήματα με τον εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία του νερού σας. Αν με κάποιο τρόπο ξεπεράσουν και τα δύο αυτά εμπόδια, μπορεί να καταλήξουν στην παροχή νερού. Όπως και να το δεις, αυτό απλώς δημιουργεί πρόβλημα.

    Βαμβακερές μπάλες και χαρτοπετσέτες

    Ακριβώς επειδή οι χαρτοπετσέτες και οι μπάλες από βαμβάκι είναι βιοδιασπώμενα δε σημαίνει ότι θα διαλυθούν αμέσως. Είναι σχεδιασμένα να είναι απορροφητικά, γεγονός που τα καθιστά τον τέλειο ένοχο για να φράξουν τους σωλήνες. Εάν πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε, πετάξτε τα στα σκουπίδια όταν τελειώσετε. Ωστόσο, συνιστούμε να μεταβείτε σε υφασμάτινες πετσέτες, ειδικά στην κουζίνα όπου οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν πολλές χαρτοπετσέτες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Προφυλακτικά

    Τα προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ. Το καουτσούκ δεν είναι βιοδιασπώμενο. Δεν διαλύεται στο νερό. Είτε θα κολλήσει στα υδραυλικά σας είτε, αν καταφέρει με κάποιο τρόπο να περάσει τους σωλήνες σας, πιθανότατα θα καταλήξει να επιπλέει κάπου στην παροχή νερού και κανείς δεν θέλει να το συναντήσει.

    Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής

    Ακριβώς όπως τα προφυλακτικά, έτσι και οι σερβιέτες, τα ταμπόν, τα ντεμακιγιάζ, οι μπατονέτες αυτιών, τα οδοντονήματα δεν πρέπει να τα ρίχνουμε στις αποχετεύσεις καθώς περιπλέκονται μεταξύ τους. Επίσης μαζί με αλλά υλικά δημιουργούν άμορφες μάζες και συσσωματώσεις οι οποίες μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθούν.

    Περιττώματα γάτας

    Τα απορρίμματα γάτας είναι γνωστό ότι φράζουν τις αποχετεύσεις και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα σηπτικά συστήματα. Εκτός αυτού, τα κόπρανα γάτας μπορούν να μαζέψουν βακτήρια τα οποία είναι ανθεκτικά στις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την επεξεργασία του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί τελικά να βρει το δρόμο του στην παροχή νερού όπου μπορεί να αποτελέσει απειλή για πολλά ζώα.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

    Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

    Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

    1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
    2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
    3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

    Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

    Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

    Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

    1. Ζεστό νερό

    1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
    2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
    3. Περίμενε 5 λεπτά
    4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

    2. Λευκό ξύδι

    1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
    2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
    3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

    3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

    1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
    2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
    3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
    4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

    Ελέγξτε το σιφώνι

    Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

    Ελέγξτε τα ακόλουθα:

    Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

    Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

    Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.