ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Πώς οι επιθεωρήσεις με κάμερα αποχέτευσης μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ. Μερικές φορές μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με βουλωμένη αποχέτευση. Δεν είναι πάντα εύκολο να ελέγξετε το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού σας. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα με επιθεώρηση της αποχέτευσής σας με κάμερα.

Οι ειδικοί τεχνικοί αποφράξεων σωληνώσεων δε σκάβουν, ούτε καταστρέφουν το πεζοδρόμιό σας όταν ελέγχουν τις γραμμές σωληνώσεων της αποχέτευσης. Μπορείτε να ζητήσετε καθαρισμό αποχέτευσης και να κάνετε έλεγχο στις σωληνώσεις σας, χωρίς να έρθετε αντιμέτωποι με σκαψίματα και ακαταστασία. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα για επισκευές που προκύπτουν αν χρειαστούν σκαψίματα. Τα οφέλη του ελέγχου της αποχέτευσης και των σωληνώσεων με κάμερα είναι πολλά. Εκτός από χρόνο και χρήμα που εξοικονομείτε κάνετε και πρόληψη σε ό,τι αφορά σε ολόκληρο το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ – ΕΟΡΤΕΣ – ΑΡΓΙΕΣ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΠΑΣΧΑ

Η ταχύτατη ανταπόκριση στο κάλεσμά σας είναι για εμάς ο πρώτος στόχος καθώς γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς και την οικογένειά σας να ξεπεράσετε γρήγορα τις δυσκολίες που προκαλεί μία βουλωμένη αποχέτευση. Μετά το τηλεφώνημά σας, ενεργοποιείται άμεσα ο μηχανισμός μας και το κοντινότερο κινητό συνεργείο του στόλου μας κατευθύνεται στο χώρο σας.

Τι είναι η επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Μια μικρή αδιάβροχη κάμερα συνδέεται σε ένα εύκαμπτο καλώδιο και εισάγεται στο αποχετευτικό σύστημα για να επιθεωρήσει. Στη συνέχεια τραβιέται το καλώδιο για να επιτρέψει στον τεχνικό να ελέγξει το εσωτερικό. Οι κάμερες μπορούν να εισαχθούν από οπουδήποτε υπάρχει είσοδος στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Είναι μια καθαρή και πολύτιμη υπηρεσία

Οι φυσικοί έλεγχοι είναι δύσκολοι επειδή οι περισσότερες γραμμές αποχέτευσης είναι τουλάχιστον 2 μέτρα κάτω από το σπίτι σας. Εάν χρειαστεί να ελέγξετε το αποχετευτικό σας σύστημα, μπορεί να χρειαστεί να σκαφτούν τα θεμέλια του σπιτιού σας ή το γκαζόν του κήπου σας.

Οι επιθεωρήσεις με κάμερες έδωσαν τη δυνατότητα στους τεχνικούς να επιθεωρήσουν τους σωλήνες αποχέτευσης χωρίς να χρειαστεί να καταστρέψουν ή να σκάψουν την περιουσία σας. Χωρίς να ανησυχείτε για το χάος που μπορεί να αφήσει το σκάψιμο μπορείτε να ζητήσετε από την εταιρεία ειδικών τεχνικών αποχετεύσεων να επιθεωρήσει τους σωλήνες σας ανά πάσα στιγμή. Αυτό σας εξοικονομεί χρήματα καθώς σας δίνονται αντίγραφα του τεχνικού ελέγχου της αποχέτευσης με την κάμερα.

Μεγάλη ευκολία

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ – ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ

Εκτός από εύκολη διαδικασία, ο έλεγχος της αποχέτευσης με κάμερα δε θα ενοχλεί και τους γείτονές σας καθώς εάν χρειαστεί να σκάψετε θα υπάρχει στο χώρο αρκετά δυσάρεστη μυρωδιά, ακόμα κι αν η αποχέτευσή σας είναι θαμμένη. Δεν είναι καθόλου ευχάριστη διαδικασία η εκσκαφή  του αποχετευτικού συστήματος. Η εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης μπορεί να κάνει μια ολοκληρωμένη επιθεώρηση του συστήματος των σωληνώσεών σας και να αποφύγετε τη δαπανηρή αποκατάσταση.

Δε θα ενοχλήσετε κανέναν και κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει ότι ελέγχετε το αποχετευτικό σας σύστημα καθώς ο έλεγχος διαρκεί πολύ λίγο,  κάτι που δεν ισχύει για την παραδοσιακή ανασκαφή.

Βρείτε κρυφά προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ – ΕΥΚΟΛΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Η δυσοσμία που έρχεται πολλές φορές από την αποχέτευση μπορεί να οφείλεται σε διαρροή ή σε πρόβλημα του αποχετευτικού συστήματος. Ο έλεγχος με  κάμερα θα δείξει ακριβώς πού είναι το πρόβλημα, αν υπάρχουν διαρροές και τι προκαλεί ακριβώς τα προβλήματα στην αποχέτευση.

Μπορεί να σας φαίνεται εύκολη διαδικασία ο εντοπισμός μιας διαρροής σε ένα σωλήνα, όμως το να ελέγξετε ολόκληρο το αποχετευτικό σύστημα χωρίς κάμερα είναι μία δύσκολη δουλειά και οικονομικά δυσβάσταχτη.

Οι επιθεωρήσεις με κάμερα μπορούν να εντοπίσουν ακόμα και μικρά προβλήματα τα οποία αργότερα οδηγούν σε μεγαλύτερα και καταστρέφουν το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας. Αυτές οι κρυφές βλάβες μπορούν να αποφευχθούν όταν ελέγξετε το αποχετευτικό σας σύστημα με κάμερα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.

Φωτογραφίες ως αποδεικτικά στοιχεία

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ένας άλλος λόγος που ο έλεγχος του αποχετευτικού συστήματος με κάμερα είναι χρήσιμος, είναι οι αποδείξεις που σας παρέχει για τυχόν ασφαλιστική αποζημίωση. Καθώς σας δίνονται φωτογραφίες για το πρόβλημα που έχετε στην αποχέτευση, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πάρετε την αποζημίωσή σας για τις επισκευές που θα γίνουν στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Ζητήστε από την εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης να σας δώσει ένα αντίγραφο. Αυτό θα είναι χρήσιμο εάν έχετε κάλυψη επισκευής λυμάτων μέσω της ασφάλισής σας.

Λόγοι για επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ – ΕΥΚΟΛΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Μπορείτε να καλέσετε μια εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης και να ζητήσετε έλεγχο με κάμερα εάν σκέφτεστε να επενδύσετε σε μια αγορά κατοικίας.

Μια επιθεώρηση με κάμερα είναι πολύ πιο οικονομική και πιο βολική από το να κάνετε μεγάλες επισκευές στο σπίτι σας μέσα σε λίγους μήνες. Μια επιθεώρηση θα αποκαλύψει την ηλικία και το υλικό των σωληνώσεων καθώς και τυχόν βουλώματα. Αυτό μπορεί να σας επιτρέψει να διαπραγματευτείτε με τον πωλητή ή να επισκευάσετε πιο οικονομικά το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού πριν το  αγοράσετε. 

Πριν λοιπόν προβείτε σε αγορά κατοικίας καλό είναι να ελέγξετε το αποχετευτικό σύστημά της σε συνεργασία με εταιρεία καθαρισμού αποχετεύσεων που να διαθέτει επαγγελματική κάμερα ανίχνευσης προβλημάτων. Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε τις δαπανηρές επισκευές και τυχόν εγκαταστάσεις των αποχετευτικών σωληνώσεων εκ νέου.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που εντοπίζονται σε ένα αποχετευτικό σύστημα είναι οι ρίζες από τα δέντρα που έχουν εισχωρήσει και οι δυσάρεστες οσμές λόγω των διαρροών από τους σωλήνες.

Προλάβετε τις φθορές των αποχετευτικών σωλήνων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ολόκληρο το σπίτι σας μπορεί να επηρεαστεί εάν τα υδραυλικά ή το αποχετευτικό σας σύστημα δε λειτουργούν σωστά. Μπορείτε να προστατεύσετε το σπίτι σας από ξαφνικά προβλήματα αποχετευτικών εγκαταστάσεων εκτελώντας τακτικές επιθεωρήσεις και διατηρώντας υψηλό επίπεδο συντήρησης.

Η εταιρεία μας καθαρισμού αποχετεύσεων μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε όλο το σύστημα του αποχετευτικού συστήματος με την κάμερα. Η κάμερα μπορεί γρήγορα να ανιχνεύσει σπασμένους ή διαβρωμένους σωλήνες και έτσι είναι πιο εύκολη η αντιμετώπιση από τον τεχνικό και πιο οικονομική. Επίσης δεν θα αντιμετωπίσετε αργότερα μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Αν χρειάζεστε άμεσα έλεγχο με κάμερα αποχέτευσης καλέστε μας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ – ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ USB

Οι επισκευές του αποχετευτικού συστήματος έχουν μεγάλο κόστος. Καλύτερα να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό τεχνικό αποφράξεων το συντομότερο δυνατό για να ελέγξετε την αποχέτευσή σας με κάμερα. Η επιθεώρηση μπορεί να αποθηκευθεί σε USB ώστε να τη χρησιμοποιήσετε για διάφορους λόγους όπως για παράδειγμα ως αποδεικτικό στοιχείο ή μελέτη της βλάβης για την εύρεση της βέλτιστης λύσης.

Η εταιρεία μας έχει την τεχνογνωσία να σας βοηθήσει σε κάθε είδους απόφραξης και καθαρισμούς αποχέτευσης ή επιθεώρησης με κάμερα. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσουμε.